Mesaje
Adauga anunt nou
BENCHMARK ELECTRONICS ROMANIA SRL
BENCHMARK ELECTRONICS ROMANIA SRL

BENCHMARK ELECTRONICS ROMANIA SRL

  • Ultima oară activ: 07 mai 2024, 12:20
  • Pe OLX din: 11 mar. 2022
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

Benchmark ofera totul, de la dezvoltarea produselor la construirea regionala de PCB – inclusiv asamblarea la nivel de sistem in Statele Unite, Mexic, Europa si Asia. Cu venituri totale de peste 2,5 miliarde de USD, reprezinta un furnizor EMS de top 10 mondial pe servicii integrate de fabricatie electronica.

Benchmark furnizeaza servicii producatorilor de echipamente originale (OEM) de computere si produse conexe pentru intreprinderi comerciale, dispozitive medicale, echipamente de control industrial ( care include echipamente pentru industria aerospatiala si de aparare), produse de testare si instrumentare si echipamente de telecomunicatii, inclusiv. Pe scurt, compania ofera clientilor sai servicii cuprinzatoare si integrate de proiectare si fabricatie, de la proiectarea initiala a produsului, pana la productia de volum, inclusiv indeplinirea comenzilor directe si servicii post-implemetare.

Misiunea Benchmark este de a deveni partenerul de incredere al clientilor sai prin oferirea de servicii inovatoare de tehnologie si proiectare inginereasca, dispunerea placilor de circuite imprimate, elaborarea de prototipuri si dezvoltarea testelor, furnizand servicii de fabricatie de clasa mondiala.

Benchmark Romania a luat nastere in 2007 si activeaza in dimeniul Contract Electronic Manufacturing (CEMs) acoperind organizarea lantului de aprovizionare, industrialiare, fabricatie si service post-garantie. Astfel, compania isi sustine clientii printr-o combinatie de solutii de fabricatie de inalta tehnologie, acces la surse de lant de aprovizionare localizate si globale.

Ca angajator, Benchmark ofera o serie deprigrame de sprijinire a carierei, pachete de bunsatare si beneficii financiare. Echipa Benchmark este una pasionata, orientata catre client si angajata sa optimizeze livrarea, calitatea, costurile si serviciile de productie si inginerie, sectoarele cheie ale pietei deservite incluzand controale industriale, teste si instrumente, medicale si computere.
 

Contact

  • Hermann Oberth 23
  • 507075 Ghimbav
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon+40 722 545 171
  • Websitehttp://www.bench.com

Descarca aplicatia pentru telefonul tau